‘Ihan jäljetöntä työtä!’ Miten edistää hiilineutraaliutta ja ekologista kestävyyttä järjestön omassa toiminnassa?

Yleinen

Järjeston ympäristötyön tulisi olla ihan jäljetöntä työtä. Tule mukaan pohtimaan järjestön ympäristövastuullisuutta, kestävyyttä ja laajemminkin elämisen merkityksellisyyttä. 

Webinaarin aika ja paikka: keskiviikkona 6.3.2024 klo 9-12, Zoom-sovellus  

Aamupäivän aikana virittäydymme aiheeseen asiantuntijapuheenvuoroilla ja käytännön esimerkeillä järjestökentältä.  Webinaarin aloittaa toimitusjohtaja, kirjailija ja ilmastoaktivisti Leo Stranius ja hänen aiheena on ‘Sote-järjestöt kestävyyttä edistämässä’. https://leostranius.fi/  Toisessa osiossa keskitytään käytännön esimerkkeihin ja etsitään ratkaisuja, millä keinoin ja muodoin järjestöt voisivat edistää ympäristövastuullisuutta ja kestävyyttä sekä hyödyntää tätä työtä paremmin vaikuttamisviestinnässään. 

Kenelle? Sinulle sote-järjestötoimija Kanta-Hämeessä ja Uudellamaalla, joka olet kiinnostunut pohtimaan ja ratkomaan yhdessä sote-järjestöjen tulevaisuuden kysymyksiä ja löytämään uusia näkökulmia ja ratkaisuja. 

Olet lämpimästi tervetullut webinaarin jälkeen vapaamuotoiseen Teams-tapaamiseen, jossa palautamme mieliin webinaarin sisältöjä ja ideoimme, miten niitä voisi viedä eteenpäin. Tämä järjestetään torstaina 21.3.2024 klo 15-16. 

Webinaariin osallistuminen on järjestötoimijalle maksutonta hankkeen toimintaa. Edellytyksenä osallistumiselle on ESR+-rahoituksen vaatimus osallistujien ilmoittautumisesta hankkeen kohderyhmäksi (tarkoittaa sähköisen lomakkeen täyttämistä toiminnan alussa ja lopussa) ja arviointiin liittyvän palautteen täyttäminen. 

Ilmoittaudu mukaan täällä!

Last modified: 26.3.2024