Tule mukaan visioimaan sote-järjestöjen tulevaisuutta!

verkostotyö

Yhdistysväki on osaavaa porukkaa, varsinaisia järjestöjongleerajia! Mutta millaisia taitoja ja millaista osaamista järjestötoimijat tarvitsisivat tulevaisuudessa? Tule mukaan ideoimaan ja pohtimaan sote-järjestöjen tulevaisuutta! Toiveenamme on, että työpajan päätteeksi reppusi on täyttynyt raikkailla ideoilla, näkökulmilla ja uusilla verkostoilla.

Kenelle? Sinulle sote-järjestötoimija Kanta-Hämeessä ja Uudellamaalla, joka teet verkostotyötä ja olet kiinnostunut pohtimaan ja ratkomaan yhdessä sote-järjestöjen tulevaisuuden kysymyksiä ja löytämään uusia näkökulmia ja ratkaisuja. Toivomme mukaan sekä palkattua henkilöstöä että luottamushenkilöitä ja muita järjestön vapaaehtoisia toimijoita.

Järjestämme lokakuun 2023 – toukokuun 2024 välillä kuusi työpajaa. Yksi työpaja kestää noin 4-6 tuntia. Tapaamme kasvokkain eri puolilla hankealuetta. Moniosaajat-hanke vastaa ohjelmasta ja tarjoiluista. Otamme yhteen työpajaan mukaan maksimissaan 20 osallistujaa. Syksyllä 2023 järjestämme kaksi työpajaa:

  • torstaina 26.10.2023 klo 9.00.-15.00. Hämeenlinnassa teemana Millaista on menestyvän järjestön digitaalinen viestintä tulevaisuudessa?
    Aiheesta alustaa Piritta Seppälä, Viestintä-Piritta Oy
  • keskiviikkona 29.11.2023 klo 9.00.-15.00. Järvenpäässä teemalla Moninaisuus ja saavutettavuus järjestötyön tulevaisuuden vahvuutena
  • kevään 2024 työpajoista ja aikatauluista tulossa pian lisätietoa

Päivän aikana virittäydymme teemaan asiantuntijapuheenvuoroilla, yhteiskehitämme ja verkostoidumme. Työskentelyn tukena toimii Moniosaajat-hankkeen kyselyn tulokset. Välissä nautimme hyvästä ruoasta viihtyisässä ympäristössä. Päivän aikana on tilaa myös omalle ajattelulle ja keskustelulle.

Työpajan jälkeen kutsumme sinut tunnin mittaiseen Teams-tapaamiseen, jossa palautamme mieliin työpajan sisältöjä ja ideoita (järjestetään noin kahden viikon kuluttua työpajasta).

Työpajaan osallistuminen on järjestötoimijalle maksutonta hankkeen toimintaa. Edellytyksenä osallistumiselle on ESR+-rahoituksen vaatimus osallistujien ilmoittautumisesta hankkeen kohderyhmäksi (tarkoittaa sähköisen lomakkeen täyttämistä toiminnan alussa ja lopussa) ja arviointiin liittyvän palautteen täyttäminen. 

Innostu, inspiroidu ja verkostoidu & ilmoittaudu mukaan!

Työpaja 26.10.2023 Hämeenlinnassa: Millaista on menestyvän järjestön digitaalinen viestintä tulevaisuudessa? https://link.webropol.com/s/moniosaajattyopajalokakuu2023

Lisätietoa työpajoista:

Kristiina Vesama projektipäällikkö

kristiina.vesama@humak.fi

Humanistinen ammattikorkeakoulu

Last modified: 10.10.2023